Gå till huvudinnehåll

Helt nya MagniLink S är här


Helt nya MagniLink S är konstruerad med den allra senaste tekniken, som bland annat omfattar supersnabb anslutning via USB3.0 och ny, ljusstark kvalitetskamera. MagniLink S levererar häpnadsväckande OCR-prestanda, med en synkroniserad, kristallklar bild. Det handlar helt enkelt om en fantastisk portabel läskamera, som kombinerar högteknologi och användarvänlighet på en helt ny nivå.

MagniLink S
Systemet är moduluppbyggt och kan anpassas för alla typer av användare, oavsett om det ska användas i hemmet, skolan eller på arbetsplatsen. Det levereras i fyra grundmodeller:

# MagniLink S Monitor (ansluts direkt till bildskärm)
# MagniLink S Computer (ansluts till PC- eller MAC-dator)
# MagniLink S Computer/Monitor (kan anslutas valfritt till dator och/eller bildskärm) 
# MagniLink S TTS (som ovan, men med möjlighet att läsa upp text. Har även menyer med talstöd)

Systemet levereras i en smart 2-i-1-väska som också den är utformad för att vara enkel att hantera av användare med synnedsättning. Liksom på själva systemet är viktiga detaljer markerade med kontrasterande orange färg. Den större väskan rymmer både systemet och alla tillbehör samt en laptop. 

Ett smart tillbehör är den nya dockningsstationen, som är oerhört smidigt för den som ofta tar med systemet mellan t ex hemmet och skolan/arbetsplatsen. Plugga bara in systemet i läsbordet, som redan är anslutet till datorn/bildskärmen - och det är bara att sätta igång att använda det.

Läs mer om MagniLink S och alla smarta funktioner och tillbehör här >>