Gå till huvudinnehåll

Fyra nya handhållna läskameror


Vi är nu glada att kunna presentera fyra nya handhållna läskameror i vårt sortiment. De är alla enkla att använda, fyllda med smarta funktioner och smidiga att bära med sig – vilket ökar möjligheterna till ett aktivt liv. Funktion och storlek skiljer dem något åt – välj den enhet som passar just dina behov!

 

Snow 4.3


Snow 4.3

Snow 4.3 är den minsta enheten med en skärm på 4,3". Den har endast ett fåtal knappar att hålla reda på och är väldigt lätt att komma igång med. Den lilla storleken gör den exemplarisk att ha med sig i fickan eller väskan. Mer information om Snow 4.3.
 

M5 HD Plus

M5 HD Plus har justerbara läslinjer och masker vilket underlättar läsningen markant och med den praktiska pekskärmen kan du välja att förflytta dig i en sparad bild antingen med fingrarna på skärmen eller med knapparna. Enheten är utrustad med både läskamera för att läsa på nära håll och avståndskamera för att läsa på avstånd. Mer information om M5 HD Plus.
 

Snow 7 HD Plus

Snow 7 HD Plus är en enkel och smart läskamera med 7" bildskärm och utrymme för upp till hela 1000 bilder. Du kan bland annat överföra dina bilder till en PC och välja en version som har text-till-tal-funktion. Mer information om Snow 7 HD Plus.
 

Snow 10 Pro

Snow 10 Pro är en mycket funktionell läskamera med både avstånds- och läskamera samt spegelfunktion. Den har även en inbyggd MP3-spelare, utrymme att lagra 1000 bilder och en skärm på 10". Vertikala och horisontella läslinjer underlättar läsningen och du kan smidigt föra över dina sparade bilder till en PC. Finns även med text-till-tal-funktion. Mer information om Snow 10 Pro.

Kollage med bilder på M5 HD Plus, Snow 7 HD Plus och Snow 10 Pro.