Gå till huvudinnehåll

Förvandla din dator till en läsmaskin med MagniLink Read!


 

MagniLink Read är en programvara från LVI Low Vision International som förvandlar din PC till en läsmaskin! Genom att scanna in en text eller öppna sparade dokument kan du med MagniLink Read snabbt få texten uppläst av högkvalitativa röster från Nuance ®. MagniLink Read innehåller den senaste OCR-tekniken och funktioner som ökar din läshastighet. 

Bild på MagniLink Read med scanner

MagniLink Read är ett prisvärt OCR-baserat program med inbyggd Text To Speech-funktion som omvandlar text till tal direkt i din PC. Programmet kan användas med ett stort antal scanners och innehåller den senaste OCR tekniken. MagniLink Read kommer som standard med de högkvalitativa rösterna Alva och Oskar från Nuance ®. 

MagniLink Read är enkelt att använda och har kortkommandon som ger dig möjlighet att snabbt och smidigt få en text uppläst. [Bild på MagniLink Read med scanner]


Du väljer själv dina egna inställningar för kortkommandona och du kan vid uppläsningen markera ord, ändra förstoringsgrad, skapa flersidiga dokument, få enstaka ord upplästa eller bokstaverade samt använda bildläget med positiva och negativa färginställningar – allt för att förenkla din läsning och öka din läshastighet! 

MagniLink Read är kompatibel med Windows XP, Vista samt Windows 7. 

En 30 dagars gratis demoversion finns att ladda ner här >> 

Kontakta din lokala säljare eller info@lvi.se om du hellre önskar få demoversionen på en DVD.