Gå till huvudinnehåll

Ett nytt unikt läskamerasystem är här - MagniLink TAB!


– ger maximala möjligheter!


MagniLink TAB är ett helt nytt portabelt läskamerasystem baserat på läsplatta. Det är en komplett lösning med mycket hög prestanda, samtidigt som den är enkel att använda, flexibel och portabel – perfekt för dig som är i farten!
 

Kollage där ena bilden visar en elev som sitter i ett klassrum och använder MagniLink TAB. Den andra bilden visar närbild på TAB:ens skärm.


Komplett på alla sätt 

Använd den inbyggda kameran för exempelvis läsning eller den högkvalitativa externa kameran som fungerar för att se både på avstånd och på nära håll.

Enheten har en pekskärm med funktionsknappar som är anpassade för personer med synnedsättning, men den kan också styras med fingrarna på skärmen. Om du väljer att ansluta ett Bluetoothtangentbord kan du även styra funktionerna med hjälp av snabbkomandon.

Den innovativa mjukvaran innehåller också OCR och Text-till-tal-funktion. Flera olika visningslägen är tillgängliga, vilket ger ökad läshastighet, läsuthållighet och en mer avslappnad läsning.

Kollage där ena bilden visar tre gymnasiekillar som sitter i skolsalen och arbetar. Den ena killen använder MagniLink TAB. Den andra bilden visar närbild på TAB:ens skärm.
 

Kommunicera mera 

Med MagniLink TAB ansluter du enkelt till dina nätverk via WiFi och andra praktiska tillbehör
via Bluetooth. Internet och andra datorapplikationer nås lätt med ett enda knapptryck – med MagniLink TAB kan du enkelt kommunicera med resten av världen!

Två bilder där den ena visar att MagniLink TAB används för att läsa ett recept i ett kök. Den andra visar hur en tjej använder TAB:en för att se när hon skruvar i en skruv på ett objekt.

Mobilitet i fokus

MagniLink TAB är lätt, hopfällbar och väldigt enkel och snabb att starta upp – du kan börja
arbeta nästan direkt – vilket gör enheten idealisk för användning i skolmiljö eller varje
gång du behöver vara mobil.

MagniLink TAB – det tillgängliga systemet som ger maximala möjligheter!
 

Två bilder där den ena visar en kille som bär en ihopfälld MagniLink TAB. Den andra visar hur eleven avänder TAB:en för att se vad läraren skriver på tavlan i klassrummet.

 

Se filmen om MagniLink TAB!