Gå till huvudinnehåll

BrailleSense 6 – ett riktigt kraftpaket


Vi kan glatt konstatera att BrailleSense-familjen har utökats med ännu ett smart antecknings-hjälpmedel, nämligen BrailleSense 6. Enheten kan ses som ett syskon till BrailleSense Polaris Mini och de båda Android-baserade anteckningsapparaterna är snabba, enkla att använda och fulla med smarta funktioner som underlättar det dagliga livet. Det finns möjlighet att installera vanliga Android-appar från Google Play, så anpassa din BrailleSense 6 eller Polaris Mini med de appar som passar just dig och öka dina möjligheter till en smidigare vardag!  

BrailleSense 6 

– den mest kraftfulla anteckningsapparaten hittills

BrailleSense 6 är ett snabbt och enkelt anteckningshjälpmedel med 32 cellers punktdisplay och kraftfull processor. Med den 8-kärniga processorn och 6 GB minne kommer du att uppleva en prestanda du aldrig känt i en punktskriftsdisplay. BrailleSense 6 ersätter den tidigare Braille Sense Polaris – de liknar varandra men vid en jämförelse är BrailleSense 6 kraftfullare och bättre på samtliga parametrar. Enheten används med fördel helt fristående men kan även användas som punktdisplay till PC, MAC och Smartphones.

 

Bild på BrailleSense 6 och en ruta med texten "BrailleSense 6 erbjuder den allra senaste tekniken i applikationer som är anpassade för blinda."

 

BrailleSense 6 är fylld med massa användbara funktioner, inklusive en ordbehandlare som ger tillgång till en mängd olika filformat som doc, docx, txt, brl och brf. Användaren kan exempelvis utföra skrivuppgifter genom att använda Perkins-tangentbordet och redigera sitt arbete med hjälp av redigeringskommandon som liknar dem för Windows. Det går också att skicka e-post samt hålla ordning på sina kontakter och möten och synkronisera dem med sitt Google-konto, och mycket, mycket mer.

 

BrailleSense 6 erbjuder förutom förinstallerade specialskrivna appar via BrailleSense-gränssnittet även tillgång till appar och tjänster som finns i Google Play via Android™-gränssnittet. BrailleSense 6 är därmed en utmärkt kombination av en modern punktskriftsenhet och Android. Den är lätt att ha med och fungerar lika bra i klassrummet som på arbetsplatsen.

 

Läs mer om funktioner och finesser hos BrailleSense 6
 

BrailleSense Polaris Mini

– den lilla, smidiga anteckningsapparaten

BrailleSense Polaris Mini är lillebror i BrailleSense-familjen med 20 cellers punktdisplay och även den är fylld med en massa smarta funktioner. Den Android-baserade enheten är snabb och mycket lätt – den väger endast 415 g. Enheten har likartade funktioner som den något större BrailleSense 6, som exempelvis möjlighet att göra anteckningar, skicka e-post, surfa, spela upp och navigera i böcker i DAISY-format samt lyssna på FM-radio och mycket mer.

Läs mer om hur du förenklar vardagen med en BrailleSense Polaris Mini!

 

BrailleSense Polaris Mini underlättar för personer i farten - stoppa ner den lilla anteckningsapparaten i väskan och plocka enkelt fram den när behov uppstår - var du än befinner dig.