Gå till huvudinnehåll

Är du mjukvaruutvecklaren vi söker?


 

LVI Low Vision International söker nu en mjukvaruutvecklare/programmerare som i första hand skall jobba med applikationsutveckling inom Android och iOS men även medverka vid underhåll av våra befintliga bildvisningsapplikationer för Microsoft Windows, Google ChromeOS samt MacOS. I ovan ingår även framtagning av till exempel signalprocessorlösningar för videokomprimering eller kamerabildsbehandling. 

 

Prioriterat är att kunskaper finns inom utveckling av Android applikationer, och då i Android Studio eller liknande utvecklingsverktyg samt kunskaper inom XCode för utveckling av iOS applikationer.   

 

Erfarenhet av VisualStudio (C++ samt C#), VisualStudio Code samt Yocto(Linux) är meriterande. Arbetet kräver ett djupt intresse för mjukvaruutveckling samt god allmänteknisk förståelse och intresse. 

 

Vi söker i första hand en nyexaminerad ingenjör eller någon med något eller några års erfarenhet av mjukvaruutveckling som vill ha ett omväxlande arbete i ett teknikintensivt företag med mycket kundkontakt. Vi ser gärna att sökande har förmågan att driva egna projekt och gillar breda kontaktytor både internt och externt. Erfarenheter inom projektledning är meriterande. En lämplig bakgrund är kandidat eller magisterutbildning inom datateknik eller annan lämplig inriktning.

 

Arbetet omfattar heltid med tillträde tidigast 1:e februari. Placeringsort är i Växjö. Vi tillämpar provanställning.  

 

Skicka in ett personligt brev tillsammans med CV till: henrik.blomdahl@lvi.se. Märk ansökan med "Mjukvaruutvecklare/programmerare". Vi arbetar med löpande urval. Eventuella frågor besvaras av vVD och Utvecklingschef, Henrik Blomdahl på tel. +46(0)470–727727.
 

Sista ansökningsdag: 31:e januari 2019 

 

 

Det här är LVI Low Vision International

LVI Low Vision International arbetar för att göra varje dag enklare för personer med synnedsättning. 
 
LVI Low Vision International är en av världens ledande tillverkare av synhjälpmedel. Vårt huvudkontor ligger i Växjö. Genom våra dotterbolag och distributörer, är vi även väl representerade i hela världen. 

 

All utveckling och tillverkning sker på vårt huvudkontor i Växjö. Vi ser det som en stor fördel att ha hela kedjan inom huset, från produktutveckling till färdig produkt samt försäljning och service. Utvecklingen av nya produkter sker i nära samarbete med användare och professionell personal inom synrehabiliteringen.