Gå till huvudinnehåll

Aliza - vår nya medarbetare i USA


Vi är glada att presentera Aliza Olenick Attia som förstärker vårt team i USA och kommer att arbeta som affärsutvecklare. Hon kom in i Low Vision-världen för sju år sedan och lanserade då andra hjälpmedel på den amerikanska marknaden.

 

Aliza ser nu mycket fram emot att fortsätta att arbeta med att göra synhjälpmedel tillgängliga för fler människor så att de inte ska begränsas av sin synnedsättning, utan kunna följa sina drömmar och nå sina livsmål. Hon har en stark tro på att vi måste förse människor med de verktyg de behöver för att kunna nå sin fulla potential. 

 

Innan Aliza började arbeta med hjälpmedel, arbetade hon bland annat med affärsutveckling och hjälpte flera företag och organisationer inom olika branscher att växa. Vi bad henne att berätta lite om sig själv:

 

Beskriv dig själv med några få ord: 

Driven, stödjande, passionerad och varm.

 

Berätta lite om dig själv:
Vi har en stor familj. Det bästa jag vet är attt ha dem samlade tillsammans och jag trivs i deras sällskap och ser hur deras radikalt olika personligheter strålar omkring mig. Jag älskar att resa, både i min hemtrakt och längre bort. Jag tycker också om långa promenader, matlagning och det enkla i att bara få andas frisk luft en vacker dag. Jag tycker också om cykellederna i Minnesota där jag bor. Min nya favoritsyssla i vardagen är att ha min hundvalp vid fötterna. 

 

Dolda talanger:
Det händer att jag plockar upp min fiol, som jag spelade på som liten, och fortfarande tycker om att spela på. 

 

Bild på Aliza Olenick Attia