Utbildning för användare


Oavsett om du nyligen, eller sedan lång tid tillbaka, har drabbats av nedsatt syn, så finns det många produkter på marknaden som på olika sätt kan hjälpa dig. För att kunna dra nytta av dem på bästa sätt lönar det sig att gå en kurs. Du kommer snabbt igång och lär dig använda de funktioner som just du behöver, så att du får bästa möjliga nytta av dem.


Vi erbjuder våra kurser som halv- eller heldagskurser, men kan även anpassa såväl tidsåtgång som innehåll efter behov för enskilda deltagare. Kurserna vänder sig främst till nya användare, men även här har vi möjlighet att anpassa innehållet för den som är mer varm i kläderna. 

På kursen får användaren en introduktion till hjälpmedlet, en genomgång av de mest användbara funktionerna och praktiska tips på hur de kan användas. Efter kursen har du en grundförståelse för ditt hjälpmedel och är redo att börja använda det fullt ut. 

Du kan välja att anmäla dig till en kurs i Stockholm eller Växjö, men vi kan också hålla kursen på plats hos dig som användare. Kontakta oss, så hittar vi en lösning åt dig.

Vi erbjuder följande utbildningar


MagniLink S grundutbildning

Dolphin Guide grundutbildning

Voice Over grundutbildning

ZoomText introduktionskurs

SuperNova introduktionskurs

 

Bild på studerande med laptop och tillhörande MagniLink S Computer läskamera.